Glasheldere PVC-U bochten

Met deze innovatieve bochten willen we de manier waarop u uw stromingsprocessen controleert en optimaliseert, volledig transformeren. Onze glasheldere PVC-U bochten zijn direct uit voorraad leverbaar in diverse maten. Deze bochten zijn ontworpen om een maximale belastbaarheid van 10 bar druk te weerstaan en kunnen naadloos worden geïntegreerd met andere PVC-U producten.

Wat maakt deze bocht zo bijzonder? Allereerst zorgt het perfecte stroomprofiel van onze bochten voor een optimale doorstroming, waardoor u de hoogste efficiëntie kunt bereiken in uw processen. Daarnaast zijn deze bochten doorzichtig en is het mogelijk om de flow direct te controleren.

Onze bochten vinden hun toepassing in diverse industrieën, waaronder laboratoria, instructieruimtes, technische installaties van zwembaden, voedingsmiddelenindustrie en kwekerijen. Of u nu een laborant bent die nauwkeurige metingen moet verrichten of een facilitair manager die de efficiëntie van het water beheersysteem in een zwembad wil verbeteren, de glasheldere PVC-U bochten bieden de ideale oplossing.

Contact
Tolstraat 5
7482 DC Haaksbergen

Smans Products
Tolstraat 5
7482 DC Haaksbergen
(053) 574 13 54 info@smans.nl